Onze garage

Garage Ypenburg is gevestigd op een centraal gelegen locatie in Ypenburg, direct gelegen aan de A13 ter hoogte van Delft, Ypenburg en Rijswijk. Voor onze garage zijn ruime parkeergelegenheden. 

Onze openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 08:00-17:00 uur en van vrijdag van 08:00-16:00 uur. Vanzelfsprekend kunt u ook direct langsrijden voor een advies of inspectie. 

Uw aanspreekpunt

Eigenaar van Garage Ypenburg is Leo Grootveld. Bij telefonisch contact, per mail of een bezoek aan de garage is Leo uw aanspreekpunt. Vragen staat vrij bij Leo. Hij zal u uitgebreid adviseren over uw auto en voert inspecties uit voordat er daadwerkelijk aan de slag wordt gegaan. De basis voor Garage Ypenburg is dat Leo u uitgebreid informeert over de werkzaamheden en wat de kosten zullen zijn voor een kleine of grote reparatie. 

Ons kantoor 

Bij het bezoeken aan Garage Ypenburg loopt u direct de werkplaats binnen. Ons team laat graag aan u zien welke reparaties en onderhoudswerkzaamheden wij uitvoeren. Meekijken kan altijd, want wij houden u graag op de hoogte van wat er precies aan uw auto wordt gedaan. Garage Ypenburg beschikt ook over een ontvangst- en kantoorruimte waar u onder het genot van een bakje koffie uw vragen kunt stellen over uw auto. Wilt u een afspraak maken op kantoor? Neem dan even telefonisch contact op, zodat wij ruim tijd en gelegenheid kunnen bieden voor het beantwoorden van uw vragen. 

Wist u bijvoorbeeld dat Garage Ypenburg ook occassions heeft? Leo Grootveld gebruikt zijn kennis van auto's om mooie en betrouwbare tweedehands voertuigen aan te bieden als occassion. Het aanbod is sterk wisselend, aangezien vele particulieren al een occassion met veel plezier hebben aangeschaft bij Garage Ypenburg. Bent u op zoek naar een auto? Bel dan eens met Garage Ypenburg om de actuele voorraad aan occassions op te vragen. 

GA NAAR OCCASSIONS

Bel direct

Heeft u op dit moment een vraag over het onderhoud of een reparatie aan uw auto? Ook voor een APK-afspraak. Bel uw contactpersoon Leo Grootveld direct via 06-53148318. 

Service Garantie

Als klant van Garage Ypenburg kunt u rekenen op onze Service Garantie. Wij bieden kwaliteit en service. Ons doel is om uw zo snel mogelijk weer op weg te helpen voor veilige kilometers.