V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats

Garage Ypenburg is gevestigd op een centraal gelegen locatie in Ypenburg, direct gelegen aan de A13 ter hoogte van Delft, Ypenburg en Rijswijk. Voor onze garage zijn ruime parkeergelegenheden. Bij het bezoeken aan Garage Ypenburg loopt u direct de werkplaats binnen. Wij laten graag aan u zien welke reparaties en onderhoudswerkzaamheden wij uitvoeren. Wij houden u graag op de hoogte van wat er precies aan uw auto wordt gedaan. Garage Ypenburg beschikt ook over een ontvangst- en kantoorruimte waar u onder het genot van een bakje koffie uw vragen kunt stellen over uw auto. Wilt u een afspraak maken op kantoor? Neem dan even telefonisch contact op, zodat wij ruim tijd en gelegenheid kunnen bieden voor het beantwoorden van uw vragen.

V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats
V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats

Onderhoud:

Garage Ypenburg verzorgt tegen zeer voordelige tarieven kleine en grote onderhoudsbeurten aan uw auto. Door onze brede kennis voeren wij alle onderhoudsbeurten uit voor alle merken. Garage Ypenburg adviseert u periodiek klein onderhoud uit te laten voeren. Ons periodiek onderhoud staat hoog aangeschreven. Tevens voorkomt het op lange termijn duurdere reparaties aan uw auto. Een kleine investering die veilige kilometers oplevert.


V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats
V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats

Groot onderhoud:

Bestaat naast de werkzaamheden van klein onderhoud tevens uit een controle van meer dan 90 punten aan uw auto. Wij loopt alle belangrijke onderdelen van uw auto na en inspecteren deze op kwaliteit. Na de inspectie wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitkomsten en worden de eventuele werkzaamheden met u besproken.



Klein onderhoud:

Bestaat o.a. uit olie verversen, vervangen van oliefilter, controle op meer dan 20 belangrijke punten aan uw auto en het bijvullen van diverse vloeistoffen.
Komt u voor een APK? Dan adviseren wij de onderhoudsbeurt te combineren met uw jaarlijkse APK.


APK

Garage Ypenburg verzorgt de Algemene Periodiek Keuring voor alle automerken. In tegenstelling tot andere garagebedrijven informeren wij u tevens over de algehele staat van uw voertuig. Garage Ypenburg verzorgt de APK en eventuele reparaties voor de keuring en de verwerking bij de RDW.

V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats
V.O.F. Garage Ypenburg DEN HAAG - Werkplaats

Airco:

De airco zorgt ervoor dat je comfortabel en ontspannen achter het stuur zit. Doordat de temperatuur in jouw auto aangenaam is, blijft je alert en geconcentreerd. Daarnaast zorgt de airco dat jouw ramen niet beslaan. Om te zorgen dat de airco goed blijft werken is het belangrijk om deze regelmatig te laten controleren. Wij bieden het volgende aan:

  • Airco check
  • Airco onderhoudsbeurt
  • Airco geurbehandeling

Wij adviseren om de airco check jaarlijks preventief te laten uitvoeren. De airco onderhoudsbeurt kan het beste iedere twee jaar gedaan worden.